Prijava

Vaša prijava

Policija traži svjedoke nesreće u kojoj je jučer poginuo motociklist (50)

[]

Jučer, 28. travnja oko 17.42 sati u mjestu Pavučnjak, na kolniku ulice Pavučnjak dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Opel i motocikl marke Honda, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

U prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala.

Prema prikupljenim informacijama moguće je da se u vrijeme prometne nesreće kolnikom navedene ulice kretalo još vozila te molimo vozače tih vozila odnosno eventualne svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192.

“Jučer, 28. travnja oko 17.45 sati u Samoboru, u Ulici Pavučnjak, 50-godišnjak je upravljao motociklom marke Honda, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolničkom trakom Pavučnjak u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja s ulicom Beduri zbog neprilagođene je brzine prešao u suprotnu prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim dijelom naletio na prednji dio osobnog automobila marke Opel Adam, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnjakinja.

Uslijed naleta, motociklist se odvojio od motocikla te pao na kolnik i preminuo na mjestu događaja. Vozačica i 62-godišnja putnica iz automobila lakše su ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na mjestu događaja policijski su službenici obavili očevid.
Posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu”, priopćeno je ranije.

Objava Policija traži svjedoke nesreće u kojoj je jučer poginuo motociklist (50) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.