Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | Mjesto | 01Portal

[]

FOTO: Tigar rutinski prošao kroz Vukovinu, naslov prvaka sve je bliže

Golovima Derkuće i Mohača, GNK Tigar Sveta Nedelja u Vukovini je s 2:0 svladao Ban Jelačić. S nova tri boda Tigar je došao korak Članak FOTO: Tigar rutinski prošao kroz Vukovinu, naslov prvaka sve je bliže je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Humanitarni hod od Zagreba do Petrinje. Hodače jutros u Velikoj Gorici dogradonačelnik Karas

Zamjenik gradonačelnika Neven Karas, primio je u nedjelju ujutro hodače u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače u Zagrebu koja održava manifestaciju “Korak po Članak FOTO: Humanitarni hod od Zagreba do Petrinje. Hodače jutros u Velikoj Gorici dogradonačelnik Karas je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: AIRVG2024 u Velikoj Gorici privukao veliki broj posjetitelja

Rafale, MiG 21, helikopteri i brojne druge letjelice, ali i bogat letački program, među kojim je i nastup akro grupe Krila Oluje, privukli su Članak FOTO: AIRVG2024 u Velikoj Gorici privukao veliki broj posjetitelja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: HNK Gorica preokrenula Rudeš za prekid negativne serije

Nakon četiri uzastopna poraza nogometaši Gorice teškom mukom su na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici s 2:1 svladali posljednjeplasirani Rudeš, preokretom u drugom poluvremenu. Članak FOTO: HNK Gorica preokrenula Rudeš za prekid negativne serije je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Krajem svibnja Veleučilište Velika Gorica domaćin konferencije Dani kriznog upravljanja

Uz sve izraženije ekološke katastrofe, političke napetosti i tehnološke prijetnje, suočavanje s kriznim situacijama postaje sve kompleksnije. U ovom turbulentnom vremenu, rješenja donosi 17. Članak Krajem svibnja Veleučilište Velika Gorica domaćin konferencije Dani kriznog upravljanja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Mladi rukometaši Gorice se i educiraju. Dvoranu i lopte nakratko zamijenili odlaskom u muzej

U Rukometnom klubu Gorica uz stvaranje onih istinskih sportskih vrijednosti kod mladih sportaša, oduvijek je naglasak bio i na onoj drugoj ljudskoj komponenti, kako Članak FOTO: Mladi rukometaši Gorice se i educiraju. Dvoranu i lopte nakratko zamijenili odlaskom u muzej je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

01Portal i Grad Velika Gorica dijele 50 ulaznica za AIRVG

Zrakoplovni dan i aeromiting AIRVG2024, koji će se u subotu održati na starom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman izazvao je velik interes pa je Članak 01Portal i Grad Velika Gorica dijele 50 ulaznica za AIRVG je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Hrvatski malonogometaši uvjerljivi na otvaranju Eura, Ivan Krpečanec strijelac u visokoj pobjedi

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija na najbolji mogući način otvorila je Europsko prvenstvo u moldavskom Kišinjevu. Izabranici Dine Kovača s visokih 7:0 svladali su Španjolsku. Članak Hrvatski malonogometaši uvjerljivi na otvaranju Eura, Ivan Krpečanec strijelac u visokoj pobjedi je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Gradići prvi finalisti goričkog Kupa. Pred nama su sada važne utakmice za ostanak

Nogometaši Gradića pobjedom u Buševcu izborili su finale Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. Momčad trenera Zorana Tomčića usprkos brojnim izostancima (Krstanović, Igor Cindrić, Patrik Članak Gradići prvi finalisti goričkog Kupa. Pred nama su sada važne utakmice za ostanak je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kreće novo izdanje Kupa Grada Velike Gorice

Na betoncu u Cvjetnom naselju u četvrtak, 9. svibnja kreće četvrto izdanje Kupa Grada Velike Gorice u malom nogometu. Ove godine na natjecanju sudjeluje Članak Kreće novo izdanje Kupa Grada Velike Gorice je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Tigar Sveta Nedelja, Samobor i Sava (S) u polufinalu županijskog Kupa

U utorak su odigrane tri četvrtfinale utakmice Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Prolazak među četiri izborili su Tigar Sveta Nedelja, Samobor i Sava (S). Članak Tigar Sveta Nedelja, Samobor i Sava (S) u polufinalu županijskog Kupa je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Nogometaši Kurilovca gostuju kod lidera 4. NL

Kup nogometnog saveza Zagrebačke županije u kojem naslov brane nogometaši Dugog Sela došao je do četvrtfinalnih susreta. Danas od 17,30 sati na rasporedu su Članak Nogometaši Kurilovca gostuju kod lidera 4. NL je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Oštra poruka iz NK Kurilovec: Hoće li netko napokon stati na kraj bezočnoj samovolji i tiraniji pojedinih nogometnih vlastodržaca i mešetara?

Nogometni Klub Kurilovec ogorčen posljednjim događanjima koja su ih zadesila odlučio je reagirati i obavijestiti javnost o zakulisnim igrama kojima su nogometni zaljubljenici svjedoci Članak Oštra poruka iz NK Kurilovec: Hoće li netko napokon stati na kraj bezočnoj samovolji i tiraniji pojedinih nogometnih vlastodržaca i mešetara? je prvi put objavljen …
[]

FOTO: Turopoljac nastavio visoki let, Polet se u Gornjoj Lomnici spasio poraza

Nogometaši Turopoljca u derbi susretu 24. kola Jedinstvene županijske lige došli su do 15. ovosezonske pobjede. Gost Kneja bila je Sava iz Drenja koja Članak FOTO: Turopoljac nastavio visoki let, Polet se u Gornjoj Lomnici spasio poraza je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Ranč Pereković i Strmec Bukevski još jednom sjajni domaćini štraparijade

Vedran Pereković, nekada poznati boksački šampion, a danas uspješni štrapar na svome imanju u Strmcu Bukevskom s uspjehom je organizirao još jednu štraparijadu. Odaziv Članak FOTO: Ranč Pereković i Strmec Bukevski još jednom sjajni domaćini štraparijade je prvi put objavljen na 01Portal.