Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Šampioni!!! Klinci, vi ste zakon!

Pioniri HNK Gorice pobijedili su Rijeku 4-3 na glavnom terenu Gradskog stadiona, u zadnjem kolu 1. NL, i osvojili naslov prvaka Hrvatske! Na ponos cijeloga grada, cijeloga kluba, cijele omladinske škole... Bravo, dečki! Ova objava Šampioni!!! Klinci, vi ste zakon! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Klinci iz Pokupskog ‘rasturaju’ modelarstvo, a Magdalena i Josip predstavljat će županiju na državnom natjecanju

Za Magdalenu i Josipa ovo je drugi plasman na državno natjecanje. Ova objava Klinci iz Pokupskog ‘rasturaju’ modelarstvo, a Magdalena i Josip predstavljat će županiju na državnom natjecanju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO AIRVG ponovno oduševio! Više od 20 tisuća posjetitelja razgledalo letjelice i uživalo u showu grupe ‘Krila Oluje’

Veliku pozornost izazvao je novi vojni borbeni avion Rafale. Ova objava FOTO AIRVG ponovno oduševio! Više od 20 tisuća posjetitelja razgledalo letjelice i uživalo u showu grupe ‘Krila Oluje’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Hodanje s plemenitim ciljem: Članovi udruge za bolesti štitnjače prikupljaju sredstva za ultrazvuk

Hodači od Zagreba do Petrinje kratku su stanku napravili u Velikoj Gorici gdje ih je dočekao zamjenik gradonačelnika Neven Karas. Ova objava Hodanje s plemenitim ciljem: Članovi udruge za bolesti štitnjače prikupljaju sredstva za ultrazvuk se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Šandor, Omerhodžić i Vučić otputovali na Svjetsko prvenstvo u Japan

Natjecanja počinju 17. svibnja. Ova objava Šandor, Omerhodžić i Vučić otputovali na Svjetsko prvenstvo u Japan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Točno u podne otvara se AIRVG, a evo i što sve trebate znati

Pitanja i odgovori za posjetitelje koji stižu danas na manifestaciju, a na kojoj će imati prilike vidjeti akrobatskik program 'Krila Oluje', vidjeti Rafale, saznati kako pristupiti u Hrvatsku vojsku i još mnogo toga. Ova objava Točno u podne otvara se AIRVG, a evo i što sve trebate znati se prvi …
[]

FOTO Svečanim proglašenjem najboljih završeno 33. Državno natjecanje iz kemije u Velikoj Gorici

Velika Gorica, 10.05.2024. 33.Državno natjecanje iz kemije. Foto: David Jolić/cityportal.hr Velika Gorica, 10.05.2024. 33.Državno natjecanje iz kemije. Foto: David Jolić/cityportal.hr Svečanim proglašenjem najboljih u prostoru Garden Hill hotela završena je trodnevna manifestacija 33. Državno natjecanje iz kemije 2024., čiji je domaćin bila Gimnazija Velika Gorica, jučer (petak, 10. svibnja 2024. …
[]

Sve od nogometa: Golovi, preokreti, jedan crveni, jedna sumnja i – pobjeda!

Nogometaši Gorice pobijedili su Rudeš 2-1 na svom stadionu, golovima Ante Mateja Jurića i Josipa Mitrovića, koji je obilježio ovu utakmicu. Pogodio je prečku, asistirao za prvi, zabio drugi gol, a onda i dobio izravni crveni karton Ova objava Sve od nogometa: Golovi, preokreti, jedan crveni, jedna sumnja i – …
[]

Gorički darivatelji Pero Josipović i Zdravko Kranjčević odlikovani Redom Danice hrvatske

Na svečanosti u Uredu predsjednika primilo je 136 dobrovoljnih darivatelja krvi. Ova objava Gorički darivatelji Pero Josipović i Zdravko Kranjčević odlikovani Redom Danice hrvatske se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Večer sezone “Šeika od Okuja”: Titula je daleko, ali Broz zabija čudesno!

Marcelo Brozović zabio je dva gola u posljednjoj pobjedi saudijskog Al Nassra, svoja prva dva u ovoj godini. Prvi je sjajan, drugi spektakularan, a posebno veseli što Brozu forma raste s približavanjem Eura u Njemačkoj... Ova objava Večer sezone “Šeika od Okuja”: Titula je daleko, ali Broz zabija čudesno! se …
[]

U ponedjeljak počinje suzbijanje ličinki komaraca

Iz tvrtke zadužene za suzbijanje aktivnosti će provoditi od 10 do 14 sati. Ova objava U ponedjeljak počinje suzbijanje ličinki komaraca se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Dani kriznog upravljanja posvećeni klimatskim promjenama, sigurnosti, tehnologijama i kriznim situacijama

17. izdanje znanstveno-stručne konferencije Dani kriznog upravljanja, koja će se održati 22. i 23. svibnja u Termama Tuhelj u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica. Ova objava Dani kriznog upravljanja posvećeni klimatskim promjenama, sigurnosti, tehnologijama i kriznim situacijama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Iz vikendice u Lukinić Brdu odnio sve! Od trimera, televizora do vina

Šeta je procijenjena na 6 tisuća eura. Ova objava Iz vikendice u Lukinić Brdu odnio sve! Od trimera, televizora do vina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Mihael iz Lojtrice sudjelovao je u Vraždinu na Državnoj smotri u pripovijedanju

Odlazak u Varaždin, Miahel je osigurao svojom interepreracijom Hrvatske tradicijske priče "Pjetlićeva družina". Ova objava Mihael iz Lojtrice sudjelovao je u Vraždinu na Državnoj smotri u pripovijedanju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Prvi natjecateljski dan na 33. Državnom natjecanju iz kemije u Velikoj Gorici

Velika Gorica, 09.05.2024. 33.Državno natjecanje iz kemije. Foto: David Jolić/cityportal.hr Nakon što je jučer u prostoru Garden Hill hotela svečano otvoreno 33. Državno natjecanje iz kemije 2024., čiji je domaćin Gimnazija Velika Gorica, danas (četvrtak, 09. svibnja 2024.) na programu je bio prvi natjecateljski dan. Velika Gorica, 09.05.2024. 33.Državno natjecanje …