Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti – cityportal.hr

['Evica Šajgo', 'hotnews', 'mirovina', 'prijem nastavnika', 'VELIKA GORICA', 'ZAGREBAČKA ŽUPANIJA']

FOTO Podučavali su i odgojili generacije Goričana, za svoj rad sada su i nagrađeni

Nagrađeno je 34 goričkih profesora, učitelja, nastavnika i školskih djelatnika... The post FOTO Podučavali su i odgojili generacije Goričana, za svoj rad sada su i nagrađeni appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'snijeg', 'vremenska prognoza']

Kada padne prvi snijeg… Prve pahulje ove zime stižu nam u nedjelju?

Prve snježne pahulje, prema najavama, past će u drugom dijelu nedjelje, a nešto više bi ih trebalo biti u srijedu navečer i četvrtak ujutro... The post Kada padne prvi snijeg… Prve pahulje ove zime stižu nam u nedjelju? appeared first on cityportal.hr.
['HNK GORICA', 'hotnews', 'pripreme', 'željko sopić']

Sopić na početku: ‘Igrači su svjesni situacije, ništa nam neće poremetiti planove’

Novi trener Gorice Željko Sopić zasad još nije dobio niti jedno pojačanje, jedine promjene u odnosu na jesen su odlasci Jovičića i Golubickasa, kao i upitnici koji vladaju oko još dvojice igrača... The post Sopić na početku: ‘Igrači su svjesni situacije, ništa nam neće poremetiti planove’ appeared first on cityportal.hr.
['Danijel Kalanj', 'demir gulamić', 'hotnews', 'Ivica Bačurin']

Ivica ima protivnika za “Kalanja”: Ulazi u ring protiv duplo mlađeg borca!

Svoj treći meč nakon povratka u ring 40-godišnji Ivica Bačurin odradit će 17. prosinca, na Memorijalnom turniru Danijel Kalanj, protiv Demira Gulamića, 20-godišnjeg boksača iz BiH The post Ivica ima protivnika za “Kalanja”: Ulazi u ring protiv duplo mlađeg borca! appeared first on cityportal.hr.
['Centar za djecu', 'mlade i obitelj', 'tečaj za buduće roditelje']

Budući roditelji pripremite se za dolazak prinove u obitelj

Roditelji se mogu prijavit do 14. prosinca. The post Budući roditelji pripremite se za dolazak prinove u obitelj appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'Jasminka Biškupić-Mužina', 'Marija Đuričić-Dokmanović', 'najdoktor', 'nikola ivan leder', 'popis liječnika', 'Ružica Vasari-Talanga', 'Zahi Khouri']

Objavljena lista najboljih doktora, na popisu je i petero goričkih liječnika

Portal Najdoktor.com i ove je godine objavio imena najboljih liječnika u Hrvatskoj. Doktori se biraju prema ocjenama pacijenata, a na popisu najboljih u 2022. godini je i petero goričkih doktora. Među njima je pedijatrica Ružica Vasari-Talanga, ginekolozi Marija Đuričić-Dokmanović i Zahi Khouri. Na popisu se još našao i radiolog Nikola …
['blagdani', 'Božić', 'Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica', 'Gorički klub mladih', 'igračke', 'slatkiši']

Za Centar za odgoj i obrazovanje prikupljaju slatkiše i igračke

Darove prikupljaju u prostorijama Goričkog kluba mladih The post Za Centar za odgoj i obrazovanje prikupljaju slatkiše i igračke appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'kk dinamo', 'kk gorica', 'kup krešimira ćosića']

Prokockali +18 u Vukovaru: Gorica ispala iz Krešinog kupa

Košarkaši Gorice izgubili su 81-76 od zagrebačkog Dinama u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića. Utakmica se igrala u Vukovaru, u sportskoj dvorani Borovo, a presudila je loša posljednja četvrtina... The post Prokockali +18 u Vukovaru: Gorica ispala iz Krešinog kupa appeared first on cityportal.hr.
['sport']

Najvažnije lekcije kojima nas sport uči o životu

Sport ne samo što je dobar ambasador za malu zemlju poput Hrvatske, već i svi oni koji se u njega uključe usvajaju lekcije koje će im itekako dobro doći u životu, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi. The post Najvažnije lekcije kojima nas sport uči o životu appeared …
['advent', 'božićne radionice', 'MUZEJ TUROPOLJA']

Bogat božićni program u Muzeju Turopolja, od radionica do koncerata

Pripremili su vlastiti kalendar sa zanimljivim radionicama čiji će sadržaj do trenutka vašeg dolaska u muzej ostati iznenađenje. The post Bogat božićni program u Muzeju Turopolja, od radionica do koncerata appeared first on cityportal.hr.
['Centar za posjetitelje', 'udruga kreativnog stvaralaštva DIVA', 'ured bake božićnjak']

Prigodne poklone pronađite u uredu Bake Božićnjak

Rukotvorine su pripremile članice Udruge DIVA, a u petak naučite kako izraditi božićne kuglice. The post Prigodne poklone pronađite u uredu Bake Božićnjak appeared first on cityportal.hr.
['domagoj ilečić', 'EU fondovi', 'hotnews', 'Krešimir Ačkar', 'poduzetnički inkubator']

Krenuli radovi na Poduzetničkom inkubatoru, useljenje poduzetnika krajem 2023.

Projekt je vrijedan 26.197.557 kuna The post Krenuli radovi na Poduzetničkom inkubatoru, useljenje poduzetnika krajem 2023. appeared first on cityportal.hr.
['hani istanbuli', 'hotnews', 'kk velgor', 'Međunarodni turnir', 'silvije jenkač jenki']

Jenki se ne zaboravlja: Drugi turnir u čast velikog košarkaškog učitelja…

Košarkaški klub Velgor, kojeg je Silvije Jenkač osnovao 2017. godine, organizira turnir za kadete u čast velikog trenera, koji je u goričkoj košarci bio u sve tri ere - od Radnika, preko Medije, sve do Gorice The post Jenki se ne zaboravlja: Drugi turnir u čast velikog košarkaškog učitelja… appeared …
['ACES Europe', 'BRUXELLES', 'DARKO BLAŽINČIĆ', 'goran kovačić', 'Neven Karas', 'Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice']

Sada je i službeno, Velika Gorica bit će Europski grad sporta 2023. godine

Goričkim predstavnicima priznanje je uručeno jučer u Bruxellesu. The post Sada je i službeno, Velika Gorica bit će Europski grad sporta 2023. godine appeared first on cityportal.hr.
['Arijana Mataga Tintor', 'djeca', 'Dječje gradsko vijeće', 'Gradovi i općine – prijatelji djece', 'hotnews', 'Naj-akcija 2022', 'SANDA PULJIZ VIDOVIĆ']

“Odrastanje bez nasilja” Velikoj Gorici donijelo povelju za najbolju akciju

Akcija je nastala na inicijativu djece – članova Dječjeg gradskog vijeća u listopadu ove godine The post “Odrastanje bez nasilja” Velikoj Gorici donijelo povelju za najbolju akciju appeared first on cityportal.hr.