Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Veterani Mladost Obrezina sretno i spretno do bodova u Novom čiču

Igrali su zaostalu utakmicu 13. kola prvenstva NS Velika Gorica. Ova objava Veterani Mladost Obrezina sretno i spretno do bodova u Novom čiču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Ingeborg Matečić docentica na ekonomiji gošća predavanja “Iz prve ruke”

Boravila je u Meksiku u samoj blizini svjetski poznatih turističkih destinacija - Cancuna i Tuluma, istražujući i pišući disertaciju. Ova objava Ingeborg Matečić docentica na ekonomiji gošća predavanja “Iz prve ruke” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Tradicionalne i moderne tehnike na Uskrsnoj radionici u Dubrancu

Dio ukrasa će se iskoristiti i za tradicionalno uređenje dvorišta ispred Društvenog doma u središtu mjesta za Uskrs. Ova objava Tradicionalne i moderne tehnike na Uskrsnoj radionici u Dubrancu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Jane i Jankići pjesmama proveli domaću publiku Lijepom našom

Nakon koncerta pred domaćom publikom, Jane i Jankići kreću s pripremama za pjevačko natjecanje u Francuskoj na koje će otputovati u srpnju. Ova objava Jane i Jankići pjesmama proveli domaću publiku Lijepom našom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Kroz “Živu knjižnicu” upoznajte ljude s nesvakidašnjim pričama i životnim iskustvima

Druženje je u prostoru goričke Turističke zajednice u utorak 28. ožujka. Ova objava Kroz “Živu knjižnicu” upoznajte ljude s nesvakidašnjim pričama i životnim iskustvima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Produžen rok za predaju zahtjeva za isplatu uskrsnica umirovljenicima

Pravo na uskrsnicu ostvaruju umirovljenici koji imaju mirovinu do 330 eura i korisnici nacionalne naknade za starije osobe s prebivalištem na području Grada Velike Gorice Ova objava Produžen rok za predaju zahtjeva za isplatu uskrsnica umirovljenicima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

VIDEO Spektakularan doček srebrnih odbojkaša u Kravarskom

Najveći je to sportski školski uspjeh Osnovne škole u Kravarskom do sada. Ova objava VIDEO Spektakularan doček srebrnih odbojkaša u Kravarskom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Majstori i majstorice roštilja stiže 5. Turopoljski Chill&Grill

Poznat je datum mnogima najdražeg gastro događaja. Ova objava Majstori i majstorice roštilja stiže 5. Turopoljski Chill&Grill se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Djeca i roditelji u zajedničkom plivačkom izazovu

Plivački klub Velika Gorica u subotu 25. ožujka, na Gradskom bazenu, po prvi puta je organizirao "Obiteljsku štafetu". Ova objava Djeca i roditelji u zajedničkom plivačkom izazovu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Dubravi Vrbovečkoj bodovi u Novom Čiču

Domaće dinamovce čeka teška borba za ostanak u ligi. Ova objava Dubravi Vrbovečkoj bodovi u Novom Čiču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Folkloraši iz Buševca i Donje Lomnice najbolji na gradskoj smotri

Oni najbolji bit će predstavnici Velike Gorice na Županijskoj smotri folklora. Ova objava FOTO Folkloraši iz Buševca i Donje Lomnice najbolji na gradskoj smotri se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Vozio pijan i sletio s ceste

Izmjerili su mu 2.23 promila alkohola u organizmu Ova objava Vozio pijan i sletio s ceste se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Tri dana za humanost: Od ponedjeljka nova akcija darivanja krvi

Evo rasporeda... Ova objava Tri dana za humanost: Od ponedjeljka nova akcija darivanja krvi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Vidrica, Cvjetko, Iskra, Gofi i ekipa pozivaju u oazu za konje i ljude u Bukevju

U Konjičkom centru Miklin svoje vještine usavršava i konjica Turopoljskog banderija, koja će svoju promociju imati na Jurjevo. Ova objava FOTO Vidrica, Cvjetko, Iskra, Gofi i ekipa pozivaju u oazu za konje i ljude u Bukevju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U Velikoj Gorici održana prva smotra usmenog pripovijedanja djece i mladih

Predstavilo se petero mladih goričkih pripovjedača. Ova objava U Velikoj Gorici održana prva smotra usmenog pripovijedanja djece i mladih se prvi puta pojavila na cityportal.hr.