Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti – cityportal.hr

['damir milanović milka', 'hotnews', 'igor čagalj', 'marko biljan', 'nk mraclin', 'Vjekoslav Lučić', 'žnk gradići']

Hvala, Milka! Nakon Gradića, i Mraclin ostao bez trenera. I dobio veliko pojačanje…

Nakon što je Marko Biljan napustio klubu Gradića i preuzeo ŽNK Gorica Kömmerling, bez trenera je ostao i drugi naš četvrtoligaš. Damir Milanović Milka posvetit će se samo kadetima HNK Gorice The post Hvala, Milka! Nakon Gradića, i Mraclin ostao bez trenera. I dobio veliko pojačanje… appeared first on cityportal.hr.
['diler', 'heroin', 'hotnews', 'PU zagrebačka']

Diler na pragu šezdesetih skrivao heroin u sandučiću za poštu. Pao je…

Policijski službenici su 2. srpnja obavili pretragu poštanskog sandučića u kojem je pronađeno ukupno oko 729,5 grama heroina, pakirano u dva paketa, stoji u priopćenju PU Zagrebačke The post Diler na pragu šezdesetih skrivao heroin u sandučiću za poštu. Pao je… appeared first on cityportal.hr.
['CIJENE GORIVA', 'hotnews']

“Utorkofobija” u nastanku: Cijene goriva idu preko 16 kuna po litri?!

Sve će se znati nakon telefonske sjednice Vlade u ponedjeljak, no sve govori kako nas ne čekaju dobre vijesti The post “Utorkofobija” u nastanku: Cijene goriva idu preko 16 kuna po litri?! appeared first on cityportal.hr.
['Aglomeracija', 'GRADSKO VIJEĆE', 'LUKA TARLE', 'SDP Velika Gorica']

Velikogorički SDP nezadovoljan odgovorima na temu aglomeracije

Nakon sjednice Gradskog vijeća iz SDP-a reagirali konferencijom za novinare i priopćenjem za javnost The post Velikogorički SDP nezadovoljan odgovorima na temu aglomeracije appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'PROBIJANJE ZVUČNOG ZIDA', 'vojna vježba']

“Grunulo” i zbunilo Goričane: MIG je probio zvučni zid

Na visini većoj od 10.000 metara provodile su se redovne aktivnosti jedne od MORH-ovih eskadrila The post “Grunulo” i zbunilo Goričane: MIG je probio zvučni zid appeared first on cityportal.hr.
['DVD RIBNICA', 'kup dvd ribnica', 'kup franjo mikulin']

Nedjelja je dan za vatrogasce! DVD Ribnica organizira dva vatrogasna natjecanja

Natjecat će se i djeca i odrasli... The post Nedjelja je dan za vatrogasce! DVD Ribnica organizira dva vatrogasna natjecanja appeared first on cityportal.hr.
['antonio kuliš', 'go hrvatskih suverenista', 'VELIKA GORICA']

Nova stranka u gradu: Osnovana gradska organizacija Hrvatskih suverenista

Za potpredsjednika je izabran Franko Marić, a tajnik je Tin Peternel... The post Nova stranka u gradu: Osnovana gradska organizacija Hrvatskih suverenista appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'natječaj', 'pročistač', 'Strabag']

Iz Grada potvrdili: Velikogorički pročistač radit će Strabag

Preostale dvije ponude na natječaju ocijenjene su kao nepravilne, neprikladne i neprihvatljive The post Iz Grada potvrdili: Velikogorički pročistač radit će Strabag appeared first on cityportal.hr.
['božidar di giorgio', 'hotnews', 'zrakoplovna škola']

Nagrada “Rudolf Perešin” profesoru iz goričke škole istoga imena

Božidar Di Giorgio je stručni učitelj teorijskih i praktičnih predmeta strojarske grupe predmeta u velikogoričkoj Zrakoplovno-tehničkoj školi "Rudolfa Perešina", ali i potpredsjednik Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije The post Nagrada “Rudolf Perešin” profesoru iz goričke škole istoga imena appeared first on cityportal.hr.
['grad velika gorica', 'hotnews', 'PRORAČUN', 'transparentnost']

Velikoj Gorici prvi put najviša ocjena za transparentnost proračuna

Najvišu ocjenu Grad je dobio jer je uz ostale dokumente po prvi puta objavljen i proračunski vodič za građane The post Velikoj Gorici prvi put najviša ocjena za transparentnost proračuna appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'policija', 'prijevara']

Dobroćudnim ženama izvlačio lovu pričom o ‘dečku u nevolji’

Slatkorječivi prevarant mijenjao je lokacije, ali priča je uvijek bila ista.. The post Dobroćudnim ženama izvlačio lovu pričom o ‘dečku u nevolji’ appeared first on cityportal.hr.
['Dan mjesta', 'Rakitovec', 'Šiljakovina']

Za vikend proslava Petrova u Šiljakovini i Rakitovcu

Tradicionalnim programom vraća se Petrovo u Šiljakovini! U nedjelju 3.srpnja mještani Šiljakovine proslavit će svoj dan i zaštitnike svetog Petra i Pavla. Program kreće u 10:30 sati okupljanjem ispred kapele, od koje kreće procesija ulicom Ivana Šabana do križnog drva iznad raskršća prema zaseoku Lučani gdje će se održati sveta …
['hotnews', 'ŠSSVG']

FOTO Svečana podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda Srednje strukovne škole

Svečanim uručivanjem svjedodžbi učenicima završnih razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica u holu Srednjoškolskog centra, danas (četvrtak, 30. lipnja 2022.), potvrđeno je na simboličan način da su učenici iz 8 završnih razreda osposobljeni za zanimanje u svojim stručnim smjerovima. Nakon intoniranja državne himne svečanost je otvorio i učenicima se primjerenim …
['djeca', 'ljetna škola', 'RADIONICE', 'Turteh']

Udruga TurTeh organizira besplatnu Ljetnu školu tehničkih aktivnosti, prijavite se

Broj sudionika je ograničen, no iz TurTeh-a su najavili ako bude veća zainteresiranost, radionice će ponoviti u kolovozu.. The post Udruga TurTeh organizira besplatnu Ljetnu školu tehničkih aktivnosti, prijavite se appeared first on cityportal.hr.
['aktualni sat', 'GRADSKO VIJEĆE', 'hotnews']

Aktualni sat počeo odgodom: ‘Neki pročelnici od 1. siječnja možda više neće biti tu…’

Dnevni red 7. sjednice Gradskog vijeća usvojen je tek nakon što su odbijeni zahtjevi oporbe, koja je odgovorila organizacijom dviju konferencija za novinare The post Aktualni sat počeo odgodom: ‘Neki pročelnici od 1. siječnja možda više neće biti tu…’ appeared first on cityportal.hr.