Prijava

Vaša prijava

VEGORA - Vegora

[]

[Poziv] Izrada nove lokalne razvojne strategije LAG-a Zrinska gora-Turopolje

LAG Zrinska gora Turopolje organizira javne konzultacije u svrhu izrade nove lokalne razvojne strategije za razdoblje 2023. - 2027. godine. The post [Poziv] Izrada nove lokalne razvojne strategije LAG-a Zrinska gora-Turopolje appeared first on Vegora.
[]

Poziv na 2. Kongres zdravlja

Grad Velika Gorica i tvrtka Shapeit j.d.o.o. organiziraju 2. Kongres zdravlja pod nazivom „ZDRAVLJE I LJEPOTA – SIGURAN PUT DO USPJEHA“, te ovim putem pozivaju sve zdravstvene ustanove, poliklinike dentalne medicine i ostale poliklinike, wellness centre, frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste, make-up stručnjake te sve ostale tvrtke i obrtnike koji …
[]

Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’

Ovim Programom Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća. The post Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup …
[]

Uskršnja čestitka

Sretan Uskrs! The post Uskršnja čestitka appeared first on Vegora.
[]

Objavljen “Vodič za izvoznike”

Uprava za internacionalizaciju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja pripremila je „Vodič za izvoznike“ The post Objavljen “Vodič za izvoznike” appeared first on Vegora.
[]

Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je otvoreni javni poziv za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2022. godinu The post Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo appeared first on Vegora.
[]

Održana završna konferencija projekta Poduzetnički info

Danas je održana završna konferencija EU projekta Poduzetnički info. The post Održana završna konferencija projekta Poduzetnički info appeared first on Vegora.
[]

Potpore Zagrebačke županije za poduzetništvo

Zagrebačka županija objavila je natječaj za poduzetnike početnike, te za proizvodne i neproizvodne djelatnosti. The post Potpore Zagrebačke županije za poduzetništvo appeared first on Vegora.
[]

[SKUP] Mogućnosti financiranja OPG-ova

Kako uspješno formirati cijenu proizvoda ili usluge saznajte na online skupu koji će se održati 18. ožujka 2022. godine s početkom u 12:00 sati. The post [SKUP] Mogućnosti financiranja OPG-ova appeared first on Vegora.
[]

[Poziv] Sustavi korištenja obnovljivih izvora energije

Prihvatljivo je financiranje dizalice topline, sunčanih toplinskih kolektora, kotla na drvnu sječku/pelete ili pirolitičkog kotla te integrirane fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u izoliranom (off-grid) ili mrežnom pogonu. The post [Poziv] Sustavi korištenja obnovljivih izvora energije appeared first on Vegora.
[]

Komercijalizacija inovacija

Pozivom će se poticati ulaganja neophodna za komercijalizaciju inovacija i rezultata istraživanja i razvoja. Poticat će se inovativni projekti s najvećom vjerojatnošću za komercijalni uspjeh, a čime će se pokrenuti poslovne aktivnosti i proizvodnja na temelju primijenjenih rješenja. Rezultati projekta su inovacije koje su spremne za tržište. The post Komercijalizacija …
[]

Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća

Potporama se želi potaknuti rast novoosnovanih malih i srednjih poduzeća (MSP) koja razvijaju inovacije (proizvode i usluge) temeljene na znanju ili visokim tehnologijama, koji su novi ili znatno poboljšani u usporedbi s dostignućima na tržištu. The post Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća appeared first on Vegora.
[]

Potpore za smanjenje troškova plina za MSP-ove

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suradnji s HAMAG-BICRO-om pokrenulo je Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike. The post Potpore za smanjenje troškova plina za MSP-ove appeared first on Vegora.
[]

[PREDAVANJE] Društveno poduzetništvo – Kako izmjeriti društveni utjecaj poduzeća?

U sklopu predavanja ocrtati ćemo kontekst unutar kojeg se razvila svijest o važnosti društveno-poduzetničkog modela te status društvenog poduzetništva danas. The post [PREDAVANJE] Društveno poduzetništvo – Kako izmjeriti društveni utjecaj poduzeća? appeared first on Vegora.
[]

HAMAG – Mikro zajmovi za ruralni razvoj

HAMAG-BICRO subjektima malog gospodarstva u poljoprivrednom, prerađivačkom i šumarskom sektoru izravno odobrava zajmove u skladu s uvjetima Programa ruralnog razvoja (PRR) Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. The post HAMAG – Mikro zajmovi za ruralni razvoj appeared first on Vegora.