Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin predstavio pojačanja za proljetni dio sezone

['4. HNL', 'amateri', 'mraclin', 'nogomet']

U četvrtak, 20. siječnja 2022. godine, u novouređenim prostorijama NK Mraclina predstavljeni su igrači koji su ovog prijelaznog roka pristupili Mraclinu, članu 4. HNL Središte B, koji je jesenski dio sezone završilo na 7. poziciji na ljestvici.

Predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić organizirali su potpisivanje ugovora o međusobnim odnosima i predstavili su pojačanja:

Patrick Crnolatec (20), vratar koji je došao iz redova turopoljskog prvoligaša HNK Gorice i koji se oporavio od operacije ramena. Karijeru je počeo u Dinamo Hidrelu iz Novog Čiča. Godinu i pol dana trenirao je s prvom postavom HNK Gorice.

Ivan Kaurin (20), napadač koji je stigao iz turopoljskog trećeligaša Lukavca i koji će uz Igora Hajduka i Petra Milatovića (ako ozljeda dozvoli) biti dodatna napast za protivničke vratare. Igrao je u HNK Gorici i Karlovcu. Na pitanje kako se odlučio za Mraclin, Kaurin je rekao da mu se čini da je Mraclin trenutno najbolje posložen amaterski nogometni klub i da igračima pruža odlične uvjete za rad.

Ivan Perković (26) stigao je iz Klasa iz Mičevca, člana JŽNL i pojačat će konkurenciju u obrani, a u karijeri je igrao i za Hrvatski dragovoljac.

Petar Bartolić (21) stigao iz Dinamo Hidrela iz Novog Čiča i konkurirat će za mjesto u napadu “plavog orkestra”. Prije Dinama igrao je i za Mraclin i Kurilovec.

Novi igrači u NK Mraclinu: Ivan Perković, Ivan Kaurin, Patrick Crnolatec i Petar Bartolić. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Osim pojačanja u igračkom kadru, Mraclin je pojačao i stručni stožer postavljanjem Dražena Dandića, dugogodišnjeg igrača i kapetana ekipe Mraclina, na mjesto savjetnika sportskog direktora.

Trener Damir Milanović na predstavljanju novih igrača rekao je da su navedeni igrači dovedeni ciljano i da Mraclin ne planira dovoditi više igrača. Vratar Marić napustio je Mraclin, pa je Crnolatec odlično rješenje. Što se tiče Kaurina, Milanović kaže da će i uz Hajduka i Milatovića imati mjesto u napadu Plavih. Na upit o prirodi ozljede Petra Milatovića, trener Milanović izrazio je optimizam i nadu da će Pero ipak zaigrati ovog proljeća, no još se čekaju neki nalazi koji će dati točnu sliku ozljede koljena. Za Perkovića kaže da će pojačati konkurenciju u obrani, dok od Bartolića očekuje da izbori svoje mjesto u ekipi. Na upit o početku priprema, Milanović je rekao da pripreme počinju u utorak, 25. siječnja 2022. godine.

Nakon predstavljanja i fotografiranja novih igrača Mraclina, organiziran je domjenak dobrodošlice za nove igrače, trenere i članove uprave, kao i za predstavnike medija.

Na kraju, možemo zaključiti da Mraclin nastavlja svoju lijepu priču i da u proljeće želi biti još konkurentniji nego prošle jeseni, a mi im želimo puno sreće i uspjeha u natjecanju.

Objava NK Mraclin predstavio pojačanja za proljetni dio sezone pojavila se prvi puta na V'Gradu.