Prijava

Vaša prijava

Gastro Turopolja i ove godine obogatit će VG Legacy “Pomozite drugima tako što ćete sve pojesti!”

['gastro turopolja', 'vg legacy']

I ove godine na manifestaciji Gastro Turopolje obilju ukusne hrane i dobre atmosfere pojačanje će dati i humanitarna VG Legacy ekipa koja vam priprema vrhunske delicije! S ciljem da nitko u našem gradu ne smije biti gladan, 16. listopada, ispred Muzeja Turopolja otvaraju svoju “Robin Food” trgovinu.
U najavi je i ‘sarma to go’ koja doslovno plane i gotovo pa ju je nemoguće dočekati, stoga ako, uz ostalu ukusnu hranu, želite probati ‘putnu sarmicu’ svakako se javite ekipi dan ranije i rezervirajte svoju narudžbu.
-Kao i svake godine, VG Legacy će uveličati Gastro Turopolja u nedjelju, 16. listopada, s prefinom klopicom i veselom ekipom a sve to u humanitarne svrhe, za našu socijalnu trgovinu Robin Food.
Ne postoji bolji način da nam pomognete da u našem gradu nitko ne bude gladan, nego da nas posjetite i poklopate svu finu hranu i kolače, poručuju VG Legacy ekipa.

Objava Gastro Turopolja i ove godine obogatit će VG Legacy “Pomozite drugima tako što ćete sve pojesti!” pojavila se prvi puta na V'Gradu.