Prijava

Vaša prijava

Praznik rada u Turopolju uz proslavu Dana mjesta i besplatan grah

[]

Mještani Turopolja će u srijedu, osim Praznika rada, proslaviti i Dan mjesta. Mjesni odbor i sve turopoljske udruge organiziraju cjelodnevni program, a za vas će skuhati i obiteljski ručak. Sva događanja održat će se u Parku turopoljskih branitelja, u ili pokraj društvenog doma Turopolje.

Program počinje već u 9 ujutro malonogometnim turnirom prstića na terenu NK Turopoljca, a od 10 sati kreće tradicionalno 10. Kup sv. Josipa Radnika, vatrogasno natjecanje za djecu i mladež. U isto vrijeme Društvo žena TUR pripremilo je društvene igre za mlade i sve koji se tako osjećaju.

Kako ne bi ostali gladni, ali i počastili se besplatnim ručkom, vrijedna ekipa članova Udruge umirovljenika i Belot kluba, nogometnog kluba i ŠRK Ribomanije spremaju slasni prvomajski grah.

– Podjela će biti oko 12 sati, u vrijeme ručka. Naravno grah je besplatan, a svi znamo kako je zdravo pojesti nešto na žlicu – ističu organizatori.

Podjela pehara i medalja najboljim ekipama predviđena je oko 13:30 sati dok će svečana sjednica VMO Turopolje početi u 14 sati. Nakon “prvog” dijela dana uslijedit će i Sveta misa za sve mještane Turopolja u 17 sati.

Ova objava Praznik rada u Turopolju uz proslavu Dana mjesta i besplatan grah se prvi puta pojavila na cityportal.hr.