Prijava

Vaša prijava

Magazin, Jole i Pavel stižu na ovogodišnje Goričke večeri

[]

Uskoro stižu Goričke večeri, mnogima omiljeni kulturno-zabavni događaj koji će se održati od 17. do 30. 5. na dobro poznatoj lokaciji – Parku dr. Franje Tuđmana u samom centru grada. Očekuje vas širok spektar programa prilagođenih svim generacijama, obećavajući nezaboravne trenutke za male i velike posjetitelje.

Kao i svake godine, vrhunac će biti koncerti na otvorenom, pružajući priliku svim ljubiteljima glazbe da uživaju pod zvijezdama. Otvorenje će označiti nastup popularne grupe Magazin (17. 5.), čiji su hitovi kroz godine osvojili srca mnogih generacija. Za ljubitelje zabave, Jole (25. 5.) će svojim ‘zabavnjacima’ podići atmosferu do usijanja, dok će Pavel (24. 5.) spojiti rock i pop na velikoj pozornici.

Publiku će zabaviti i Metaklapa (18. 5.) koji će svojim jedinstvenim izvedbama najvećih metal hitova u klapskom stilu osigurati nezaboravno glazbeno iskustvo.

Oldtimer show će zadovoljiti apetite ljubitelja starih automobila, pružajući priliku za divljenje brojnim povijesnim vozilima. Kino u parku na otvorenom će vas i ove godine odvesti na filmska putovanja uz blockbustere, animirane filmove i komedije pod zvijezdama.

Ulaz na sve programe je besplatan, stoga pozivamo sve da se pridruže i uživaju u čarima Goričkih večeri 2024.

Objava Magazin, Jole i Pavel stižu na ovogodišnje Goričke večeri pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Vrbovečka biciklijada